SC Heerenveen redt het niet tegen Willem II

SC Heerenveen heeft vrijdagavond de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop met 2-1 verloren van Willem II. In Tilburg kwam de ploeg van Jurgen Streppel na een kwartier op achterstand door een doelpunt van Fran Sol. Toch maakte de mannen uit Heerenveen in de 24e minuut het weer gelijk door een inzet van Larsson, die uiteindelijk via verdediger Heerkens van Willem II in de goal belandde.
Achterstand
Na de rust zag Streppel zijn ploeg op achterstand komen. Weer was Sol verantwoordelijk voor het doelpunt van Willem II. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Heerenveen nog een paar kansen via Larsson en Slagveer, maar het was niet genoeg om nog een punt te pakken.
Vierde plaats
SC Heerenveen sluit de eerste seizoenshelft zodoende af met 29 punten en een vierde plaats in de Eredivisie.