Hulshoff vol lof over Cambuurspelers: "Dit is fantastisch!"

15 des 2016 - 23:10

Trainer Sipke Hulshoff van SC Cambuur had donderdag alleen maar lof voor zijn spelers na de historische 2-1 overwinning op Ajax. Door de winst zijn de Leeuwarders een ronde verder in het toernooi om de KNVB-Beker.

“Complimenten aan de jongens. Ze hebben eigenlijk alles uitgevoerd zoals we het heel graag wilden zien. We hebben met lef gespeeld, we hebben opgebouwd van achteruit en we hebben druk gezet waar we druk konden zetten. Ze hebben er alles aan gedaan om een goed resultaat eruit te slepen. Dit is wat we graag wilden. Fantastisch!”

Toch kijkt Hulshoff alweer vooruit naar de volgende wedstrijd, komende zondag tegen RKC. “We mogen even nagenieten nu, maar zondag is heel belangrijk. Wij willen in de top 5 eindigen. Als we zondag niet winnen, dan wordt die afstand wel weer groot en moeten we wel heel hard knokken na de winterstop.”

Volgens doelpuntenmaker Martijn Barto is er een hoofdstuk bijgekomen in de geschiedenisboeken van Cambuur. "Dit was een avondje om nooit te vergeten!" Hij maakte beide goals voor de Leeuwarder club.

(Advertentie)
(Advertentie)