"Nieuwe dienstregeling verloopt tot nu toe goed"

12 des 2016 - 11:58

De nieuwe dienstregeling van Arriva verloopt tot nu toe zonder grote problemen in Fryslân. Er zijn nog niet veel klachten binnen gekomen over de dienstregeling. Wel krijgt Arriva veel vragen over de nieuwe vertrek- en aankomsttijden. Het vervoersbedrijf zet daarom de komende tijd extra personeel in op de klantenservice en het webcare team om al die vragen te kunnen beantwoorden. Ook op het nieuwe busstation in Leeuwarden loopt extra personeel rond om reizigers met vragen te helpen.

"Heel tevreden"

De nieuwe dienstregeling ging zondag in het hele land in, maar de ochtendspits van maandagochtend was de eerste echte test voor Arriva. En tot nu toe verloopt die dus volgens plan.

"Er komen uit het hele land veel vragen binnen over de nieuwe dienstregeling. Daar spelen we op in door mensen in te zetten hiervoor. Hier in Fryslân gaat het eigenlijk heel goed tot nu toe, dus daar zijn we heel tevreden mee", zegt Ingrid Heijman van Arriva.

Arriva heeft geprobeerd de nieuwe bustijden zo veel mogelijk te laten aansluiten bij de treintijden. Bovendien veranderen de meeste bustijden maar met enkele minuten. Dit is volgens Ingrid Heijman een van de redenen dat het tot nu toe voorspoedig verloopt. Reizigers lopen hierdoor zo weinig mogelijk vertraging op, zo is haar verwachting.

Trefwoorden: 
Arriva dienstregeling
(Advertentie)
(Advertentie)