Streppel: "St. Juste zijn we tot de winterstop kwijt"

03 des 2016 - 22:34

"Die zijn we tot de winterstop kwijt, denk ik." Dat zei Heereveentrainer Jurgen Streppel over Jeremiah St. Juste. De verdediger viel in de tweede helft uit met een enkelblessure. Hij verliet het stadion op krukken. "Hij kwam verkeerd op zijn enkel terecht. We moeten het even aankijken, maar het ziet er niet goed uit."

Heerenveen won de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in Deventer met 3-1 dankzij twee goals van Reza Ghoochannejhad.

"Heb ik er al zeven gemaakt? Haha, nee dat wist ik wel. Maar uiteraard gaat het om de teamprestatie. De eerste helft was goed. Maar de tweede helft vergeten we meer te scoren. Al zijn we niet echt in gevaar geweest", aldus Goochannejhad.

Dat bevestigde trainer Jurgen Streppel. "Ik ben blij met de uitslag, maar niet tevreden. Na de eerste goal schrok ik niet. We waren niet onder de indruk en kwamen goed terug. Maar ik ben niet tevreden over de tweede helft."

Yuki Kobayashi scoorde de 3-1 en daarmee zijn eerste goal voor Heerenveen "Daar ben ik heel blij mee, maar met mijn spel minder. Het was mijn slechtste wedstrijd. Ik moet meer controleren." Na de wedstrijd kreeg hij meteen een telefoontje uit Japan. "Dat zijn mijn ouders, maar ik moet eerst voor de camera's staan. Daarna bel ik ze in de bus. Wat ik ze dan ga zeggen? Arigatô. Dankjewel."

(Advertentie)
(Advertentie)