Hulshoff: "Verlies Van Jong Ajax is domper op feestvreugde."

02 des 2016 - 23:12

"Een domper op de feestvreugde." Zo noemt Cambuurtrainer Sipke Hulshoff het verlies (1-3) tegen Jong Ajax. Cambuur kwam nog wel op voorsprong, maar zag die binnen twee minuten verdwijnen. Jong Ajax scoorde twee keer achter elkaar. “Het verlies is wel terecht, Jong Ajax was beter. Maar de wijze waarop, dat is zuur.

Hulshoff vindt vooral de corner, waaruit Jong Ajax de 1-1 scoorde, onterecht. "Het was geen corner." Ook speler Sander van de Steek vindt dat.  "Laten we zeggen dat 'matig' zwak is uitgedrukt voor het optreden van deze scheidsrechter."

Van de Streek doelt daarmee oo op de gele kaarten die Cambuur kreeg, onder andere voor opmerkingen tegen de leiding. Verder is Van de Streek ook kritisch op zijn eigen ploeg. "De eerste tegengoal was misschien dubieus, maar de 1-2 mogen we onszelf echt aanrekenen. We stonden niet goed. Daar verloren we de wedstrijd. De penalty en de 1-3 zijn dan alleen nog voor de statistieken."

Teleurstellend

Middenvelder Robbert Schilder beschrijft de wedstrijd als een teleurstellende race. "We hadden een moeilijke race. We kregen er echt geen druk op. In de tweede helft ging het stukken beter en scoorden we de 1-0. We hadden toen ook wel het gevoel dat het goed zou komen. Het is dan een teleurstellling dat je het dan zo snel weggeeft. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren."

"Hadden beter moeten verdedigen"

Op de vraag of de corner voor Jong Ajax wel terecht was? "Het was natuurlijk wel pijnlijk, maar Cambuur krijgt ook wel eens een corner mee. Dan hadden we maar gewoon beter moeten verdedigen." Schilder kijkt nu liever vooruit.. "Het gevoel is nu wel beter dan een maand geleden. Daar moeten we nu op doorgaan en dan kunnen we voor de winter nog goede zaken doen."

(Advertentie)
(Advertentie)