Janpier Brands: Zonder zorgen naar WORM Rotterdam

23 nov 2016 - 21:01

Janpier Brands van poppodium Neushoorn in Leeuwarden kijkt uit naar zijn nieuwe baan bij WORM in Rotterdam. Hij gaat daar vanaf 1 februari volgend jaar aan de slag. WORM is een instituut voor avant-gardistische recreatie, zoals muziek, kunst en film. De keuze voor WORM lag volgens Brands voor de hand en de timing is juist.

"Mensen die mij kennen weten dat ik wel houd van muziek met een randje. En ook van vernieuwing, toekomstgerichtheid en het experiment, en dat is precies wat WORM doet. Voor mij is dit de mooiste club van Nederland", zegt Brands enthousiast.

Zonder zorgen

Poppodium Neushoorn laat hij in goede handen achter, daar is hij van overtuigd. "Ik heb na twee jaar werk bij Neushoorn wel het idee dat wij wat hebben neergezet. Er staat een goede organisatie, en de samenwerking met D'Drive, de school in Neushoorn, loopt goed. We hebben een duidelijke richting en er is veel draagvlak in de stad. Ik kan het hier zo achterlaten, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken. We hebben de boel hier aardig op de rit."

Hoewel hij nu naar Rotterdam gaat, zal hij in de toekomst nog geregeld in Leeuwarden te vinden zijn. "Dat contact dat blijft wel!", besluit Brands.

Trefwoorden: 
Janpier Brands Neushoorn
(Advertentie)
(Advertentie)