Internationals fit terug bij SC Heerenveen

18 nov 2016 - 11:19
Reza Ghoochannejhad - Foto: awfoto.nl

De internationals zijn allemaal weer terug in het Abe Lenstra Stadion. Maar liefst acht basisspelers van SC Heerenveen hadden een uitnodiging gekregen voor het nationale elftal. Sam Larsson was bij zijn interlanddebuut direct trefzeker tegen Hongarij. De Zweedse aanvaller heeft donderdag aangepast getraind en begint tegen Vitesse in de basis. 

Reza Ghoochannejhad was het langst onderwel. De aanvaller heeft met Iran gevoetbald tegen Papoea-Nieuw-Guinea (8-0) en tegen Syrië (0-0). Reze meldde zich pas donderdagmiddag, opvallend fris, in het stadion.

Vraagtekens voor Streppel

Het is nog onderduidelijk of Stijn Schaars en Joost van Aken mee kunnen doen tegen Vitesse. Beide spelers hebben weer met de groep meegetraind en zijn zo goed als hersteld van hun blessures. Pas na de training van vrijdag wordt besloten of ze fit zijn. Ook Pelle van Amersfoort is nog een twijfelgeval. De middenvelder is drie weken geleden geopereerd aan zijn blinde darm en is vier kilo afgevallen. Waarschijnlijk begint Van Amersfoort op de bank.

Trefwoorden: 
voetbal SC Heerenveen
(Advertentie)
(Advertentie)