Hea! is op zoek naar 'Uw moment'

05 nov 2016 - 20:19

U kent het vast wel: het onderdeel 'Zomaar een moment' aan het einde van het televisieprogramma Hea! van Omrop Fryslân. Dat moment kan vanalles zijn, dobberende eendjes of iemand die probeert een paal in de grond te slaan, maar het is altijd een prachtig moment uit onze provincie.

Tot nu toe zond Hea! eigen cameramensen op pad om mooie momenten op te nemen, maar nu kunt u dat moment ook bepalen! Iedereen kan vanaf nu een eigen moment van de dag inzenden en elke donderdag zend Hea in 'Uw moment' uit.

Publiek betrekken bij Hea!

Samensteller Carin Seegers van Hea! is enthousiast en benieuwd naar de inzendingen. "Wij willen op deze manier ons publiek meer betrekken bij het programma. Onze cameramensen kunnen natuurlijk niet overal tegelijk zijn en zo hopen wij mooie en leuke beelden binnen te krijgen van plekken waar wij niet kunnen komen en momenten waar wij niet bij kunnen zijn."

Wat moeten mensen doen wanneer ze een filmpje willen sturen? "Het filmpje moet minimaal 40 seconden lang zijn en 'liggen' zijn opgenomen", aldus Seegers. "Bovendien is het belangrijk dat het zomaar een moment is, dat het niet geregisseerd is en een lange opname is." De filmpjes kunnen worden gestuurd via Facebook of We Transfer. "En als dat niet lukt, dan kunnen mensen altijd even telefonisch contact zoeken", zegt de samensteller van Hea!

Meer info over het filmen en opstoeren op omropfryslan.nl/momint.

Het programma Hea! maakt al sinds 2002 reportages over gewone mensen met bijzondere verhalen. Hea! is elke maandag tot en met donderdag vanaf 17.35 uur ieder uur op Omrop Fryslân te zien. Met elke donderdag 'Uw moment' aan het einde van de uitzending.

Trefwoorden: 
Hea! Uw moment
(Advertentie)
(Advertentie)