Harkemase Boys pakt punt met gelijk spel in Heemskerk

Harkemase Boys nam zaterdagmiddag een punt mee naar huis in het duel tegen ODIN '19 in Heemskerk. Het werd 3-3 in een spannende wedstrijd waarbij de Boys steeds tegen een achterstand aankeken, maar toch weer gelijk maakten.
In de 7e minuut maakte ODIN al de 1-0, maar in de 11e minuut profiteerde Ezra Schrijver van een grote fout in de verdediging van ODIN en schoot de gelijkmaker in het doel. De thuisploeg kreeg meer kansen en zette in de 24e minuut de 2-1 op het scorebord.
Een kwartier voor rust moest doelpuntenmaker Schrijver met een enkelblessure het veld verlaten. Hij werd vervangen door Arton Musliu. De spelers van ODIN hielden het overwicht, maar keeper Jansema van Harkemase Boys wist te voorkomen dat de ruststand groter werd dan de 2-1.
De tweede helft begon goed voor de Boys, Robert Stelpstra maakte in de 48ste minuut de 2-2. Toch kwam ODIN in de 71e minuut weer op voorsprong. Dat duurde slechts een minuut, want Stelpstra bepaalde de eindstand op 3-3.