Kaartverkoop Hessel en Tess voor Ziggo Dome loopt goed

01 nov 2016 - 17:18

Zanger Hessel en dochter Tess van Terschelling hebben al zevenduizend kaartjes verkocht voor het concert op 4 februari volgend jaar in de Ziggo Dome. Evenementen-organisatie Mojo Concerts vroeg in juli vorig jaar aan het duo om naar Amsterdam te komen. Vader en dochter vieren in de Ziggo Dome het tienduizendste optreden van Hessel.

Er zijn nog drieduizend kaarten over. Het zangduo roept mensen op om de kaartjes via Ticketmaster te kopen, omdat ze op andere websites duurder worden aangeboden.

Het ruigere Terschelling

,,We willen met de show de ruigere kant van Terschelling laten zien: hoge golven, zeemannen, zeerovers en strandjutters, die sfeer. Eigenlijk gaat het over het leven op Terschelling in de wintermaanden'', fertelt Tess. ,,Maar de zomer komt ook eventjes terug: in het midden van de show gaan we een klein half uur kampvuurliedjes spelen bij een kampvuur op het podium'', foeget heit Hessel ta.

Ekstra ferfier

Hessel hat earder al optredens jûn yn Ahoy, Thialf en de Heineken Music Hall. Spesjaal foar bewenners fan Skylge dy't nei it konsert yn de Ziggo Dome wolle, wurde der ekstra fearboaten ynset. Sa kinne de besikers dyselde jûn wol wer nei hûs ta. Der ride ek spesjale bussen om besikers nei Amsterdam te bringen.

Scary World

Tess liet tiisdei ek foar it earst har nije single op de radio hearre. It giet om Scary World: ,,We leven in een roerige wereld, met aanslagen en achterdocht over andere zaken. Scary World gaat over of we hier nou bang voor moeten zijn of niet."

Trefwoorden: 
Hessel Tess Skylge Ziggo Dome
(Advertentie)
(Advertentie)