SC Heerenveen speelt met 2-2 gelijk tegen koploper Feyenoord

SC Heerenveen heeft zich zondagmiddag goed staand weten te houden in de Rotterdan tegen Feyenoord. Met 2-2 werd er gelijk gespeeld tegen de koploper van de eredivisie. De ploeg trainer Jurgen Streppel kwam verschillende keren door de devensie van de Rotterdammers. Al in de 5e minuut verzilverde Reza Ghoochannejhad één van de kansen en bracht de 0-1 op it bord voor SC Heerenveen. Halvweg de eerste helft kwam dikwijls de gelijkmakervan Nicolai Jörgensen: 1-1.
Kort voor rust kreeg Feyenoord in penalty voor een overtreding van Jerry St. Juste. Heerenveen-doelman Erwin Mulder wist de bal eerst tegen te houden, maar Rick Karsdorp slaagde er toch in te scoren: 2-1. In de tweede helft kwamen de Heerenveensters terug en kreeg Arber Zeneli de ruimte om uit te halen. Hij knalde de bal van grote afstand over Feyenoord-doelman Brad Jones en bracht de eindstand op 2-2.