SC Cambuur wint en gaat naar achtste finale KNVB beker

Sportclub Cambuur staat in de achtste finale van de KNVB beker. In Tiel wonnen de Leeuwarders dinsdagavond met liefst 4-0 van TEC. De doelpunten kwamen op naam van Monteiro en Van Deelen. De Leeuwarders kenden enkele spannende momenten, maar kwamen eigenlijk nooit in gevaar. Bij rust stond het al 3-0. Na de rust deed Cambuur het rustiger aan.
Zelfs na de 3-0 voorsprong bleef Cambuur zoeken naar meer goals, maar het vierde doelpunt viel pas in de extra tijd. De loting voor de volgende ronde van de KNVB beker is op donderdag.
Trainer Sipke Hulshof van Cambuur is blij met het resultaat. "Ik moet ook complimenten geven voor de eerste helft, ik denk dat er ontzettend veel energie in zat. Over het geheel gezien was de diepgang minder dan in de wedstrijd tegen Oss, maar al met al een prima resultaat."