Akke Marije even terug bij heit en mem in Bornwird

20 okt 2016 - 16:22

Akke Marije Marinus uit Bornwird maakt drukke tijden mee met het televisieprogramma Hollands Next Top Model (HNTM). De Friezinne zit met nog drie anderen in de finale die dinsdag plaats zal vinden.

Na de halve finale van afgelopen dinsdag is ze nu pas weer even thuis bij heit en mem in Bornwird. Tussen de voorbereidingen door zit ze ook nog met de neus in de boeken, want volgende week heeft ze haar eerste tentamen.

Catwalk-training

Voor de modellen-in-spe is het niet slechts het televisieprogramma waar ze druk mee bezig zijn. Ze moeten tussendoor ook fotoshoots en catwalk-training volgen. Daarnaast is het niet alleen gewoon lopen met mooie kleren aan en strak in de make-up. Bij het lopen moeten ze namelijk bewegen op muziek en dat moet geoefend worden.

Moeilijk te zeggen

Akke Marije zit zondag met de andere finalisten bij Carlo's TV Café en maandag hebben ze de generale repetitie voor het programma van dinsdag. Wat betreft haar kansen is de Friezinne onzeker: "Dreech te sizzen. De minsken stimme oant no ta altyd wol op my, mar it is fansels altyd ôfwachtsjen hoe't it giet", zei ze.

(Advertentie)
(Advertentie)