Trainer Harkemase Boys: "vertrouwen houden"

15 okt 2016 - 18:47

Harkemase Boys is er weer niet in geslaagd om punten te pakken. Ze verloren thuis van ASWH en dat was de negende nederlaag op rij. De Boys speelden een knappe eerste helft, maar de eerste goal viel in de 40e minuut voor ASWH uit een kopbal van De Lange.

Na rust scoorde De Lange in de 51e minuut ook de 2-0. Een paar minuten later maakte Schrijver 2-1. Het werd gelijk toen Bouius de voorzet van Schrijver inkopte. De vreugde was echter van korte duur, want onmiddellijk zette De Lange de eindstand van 3-2 voor ASWH op het bord.

"Vertrouwen houden"

Volgens trainer Henk Herder is er nog geen reden voor paniek: "Wij moeten vertrouwen houden. Wat het voetballen betreft gaan we de goede kant uit, maar we maken toch nog wat te vaak fouten achterin. Daar kun je niet op trainen, maar die moeten er wel uit."

Applaus

De spelers van Harkemase Boys gingen onder applaus van het veld af. Herder: "We moeten niet alleen naar winnen en verliezen kijken, maar ook naar het spel. We hebben inderdaad acht keer op rij verloren, maar ik denk niet aan vertrekken, enkel aan voetbal. Over twee weken gaan we er weer voor".

"Drie tegen, maar ook twee keer gescoord"

Spits Jesse Renken baalt natuurlijk van weer een verliespartij, maar ziet ook de stijgende lijn: "We hebben een stuk beter gespeeld dan de vorige twee wedstrijden. Je krijgt drie tegen, maar je scoort ook twee keer. De gelijkmaker was een bekroning voor onze inzet, dan is het extra balen dat we dan toch verliezen met 2-3. We maken achterin toch nog kleine foutjes en die worden in deze klasse meteen afgestraft".

(Advertentie)
(Advertentie)