Rob Maas: Kansen opnieuw niet benut

14 okt 2016 - 23:02

Trainer Rob Maas vertelt na afloop van de verloren wedstrijd in en tegen Den Bosch opnieuw dat de kansen van zijn spelers er een keer in moeten. Cambuur was de eerste helft en het eerste gedeelte van de tweede helft dominant, maar wist dit niet om te zetten in doelpunten. De Leeuwarders kregen dertien corners, maar er ging niet een in.  "Daar moet een doelpunt uit gemaakt worden. Maar dat gebeurt niet", zegt de teleurgestelde trainer. Daarnaast krijgen ze veel te makkelijk goals tegen, aldus de trainer.

Voorafgaand aan de wedstrijd zei de trainer nog dat de wedstrijd tegen Den Bosch gewonnen moest worden. Dat is niet gelukt. Na het vijfde verlies van het seizoen vindt Maas vrijdagavond dan ook dat Cambuur qua aantal punten niet op de plek staat waar hij op gehoopt had.

Cambuur onwaardig

Cambuurspeler Martijn Barto is zeer teleurgesteld over de nederlaag tegen Den Bosch. "Ik ben strontchagrijnig. Als je twintig kansen krijgt en je weet er maar een te scoren is dat niet goed genoeg", zegt een gefrustreerde Barto. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Cambuur het grote aantal kansen niet om weet te zetten in doelpunten. Hij weet niet waar dit aan ligt. Hij noemt het verlies 'Cambuur-onwaardig'.

Trefwoorden: 
SC Cambuur Rob Maas voetbal
(Advertentie)
(Advertentie)