Cambuur wint met 2-1 in het stadion van PEC Zwolle

© Omrop Fryslân
Cambuur heeft donderdag de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle met 2-1 gewonnen. In de eerste helft speelde het spel zich grotendeels af op het middenveld, al had Cambuur wel de meeste kansen.
Keeper Begois zorgde er een aantal keren met een knappe redding voor dat de Friezen niet op voorsprong kwamen. Ook de tweede helft was er geen sprake van goed spel. Aan beide kanten werden te veel fouten gemaakt. In de 64ste minuut kwam Cambuur op voorsprong toen een schot van Martijn Barto via een voet van een speler van Zwolle achter keeper Begois belandde.
Lang kon Cambuur zich niet verheugen in de voorsprong, want na tien minuten strafte Mastour een te korte terugspeelbal af en maakte hij de gelijkmaker. Maar ook die stand stond niet lang op het scorebord. Een minuut later zette Hoefdraad Cambuur toch weer op voorsprong. Hij bepaalde daarmee de einstand op 2-1.