Harkemase Boys hard onderuit tegen Quick Boys met 0-4

Harkemase boys is zaterdag voor de derde keer op rij thuis hard onderuit gegaan. Op het eigen veld werd er met 0-4 verloren van Quick Boys uit Katwijk. In de eerste helft waren er genoeg kansen voor de Harrekieten, maar ze slaagden er niet in die te verzilveren. Ook Quick Boys scoorde niet en zo was de stand bij rust 0-0.
De openingstreffer kwam in de 64e minuut. Jerghinio Sahadewsing benutte de strafschop voor de gasten en maakte het 0-1. Negen minuten later scoorde Bentem de 0-2 vanuit een vrije trap.
Na een blessure van Klaas Schotanus in de 81e minuut bleef Harkemase Boys met tien man over, waar Miso-Danso van profiteerde: 0-3. In de 88e minuut liep Quick Boys nog uit naar 0-4 en dat was ook de eindstand.