UNIS Flyers greep naast Ron Bertelingsskaal

25 sep 2016 - 18:59

De ijshockeyers van de UNIS Flyers hebben naast de Ron Bertelingsskaal, De Super Cup van het ijshockey gegrepen. In Geleen waren de Geleen Eaters met 4-3 te sterk voor de Flyers.

De goals van de ploeg uit Heerenveen maakte door Yan Turcotte, Cory Macintosh en Marco Postma.

De Flyers begonnen slecht aan de wedstrijd en daar konden de Eaters Geleen van profiteren. De Limburgers scoorden al snel in de eerste periode de 1-0 in een dubbele powerplay. Daarna konden de UNIS Flyers zich herstellen en dat leidde tot de gelijkmaker. Net voor het einde van de eerste periode maakte Yan Turcotte in een powerplay 1-1.

In de tweede periode haalde de ploeg van trainer Mike Nason hun niveau wel en mede daardoor werd het na 24 minuten 2-1 voor de UNIS Flyers in de eerste periode de 1-0 in een dubbele powerplay. Daarna konden de UNIS Flyers zich herstellen en dat leidde tot de gelijkmaker. Vlak voor het einde van de eerste periode maakte Yan Turcotte in een powerplay 1-1.

De ijshockeyers van Heerenveen moesten in de derde periode in de achtervolging en dat werkte. Marco Postma maakte er in een powerplay 3-3 van. Toch kwamen de Geleen Eaters weer op voorsprong. Zes minuten voor tijd werd het 4-3 voor de Eaters. Lats van Sloun maakte die goal en werd daarmee matchwinner. 

(Advertentie)
(Advertentie)