Winst voor VV Heerenveen in spektakelstuk: 7-2

25 sep 2016 - 18:07

VV Heerenveen heeft in een spektakelstuk met 7-2 gewonnen van de nummer laatst Dieze West. Er gebeurde van alles op Sportpark Skoatterwâld, zo heeft de wedstrijd tien minuten stilgelegen en kreeg tegenstander Dieze West drie rode kaarten.

Door de overwinning gaat Heerenveen omhoog op de ranglijst. De ploeg van trainer Marcel Valk staat nu op de negende plaats met zeven punten uit zes wedstrijden.

De ploeg uit Heerenveen kwam goed uit de startblokken. Ivar Span zette VV Heerenveen met twee goals op een 2-0 voorsprong. Nog voor rust maakte Dieze West de aansluitingstreffer: 2-1.

Dieze West kwam al snel in de tweede helft terug tot 2-2, maar daarna zette Kevin Regts VV Heerenveen toch weer op voorsprong. Na zeventig minuten spelen werd de sfeer grimmig. De aanvoerder en de trainer van Dieze West kregen een rode kaart en scheidsrechter Coppens staakte de wedstrijd vanwege commentaar op zijn beslissingen. Na een afkoelingsperiode van tien minuten ging het duel verder, Regts, Niels den Haan, Jasper Brouwer en Jacco Kuiper zorgden voor de 7-2 eindstand. In de tussentijd kreeg de keeper van Dieze West nog een rode kaart.

(Advertentie)
(Advertentie)