Sneek Wit Zwart doet prima zaken

Sneek Wit Zwart heeft prima zaken gedaan in de zondagshoofdklasse A. Op het eigen sportpark werd SJC met ruime cijfers verslagen: 4-0. Dat het zo 'n makkelijke overwinning zou worden deed aan het begin van de eerste helft nog niet blijken. Beide teams gingen de kleedkamer is met een ruststand van 0-0. Net na het begin van de tweede helft kopte Age Hains Boersma de Snekers op voorsprong.
Bij de gasten uit Noordwijkwas toen het verzet wel gebroken. Age Hains Boersma verdubbelde in de 66e minuut de score na een voorzet van Freerk de Jong. Na een grote flater van doelman Schelvis van SJC kon Boersma zijn onvervalste hattrick maken: 3-0. In de eindfase van de wedstrijd zet de Jong de 4-0 eindstand op het bord.
Door de overwinning staat de ploeg van trainer Berry Zandink nu derde met 10 punten uit vijf wedstrijden.