Vrouwen Heerenveen winnen van PSV

Argyffoto © Vrouwenscheerenveen.nl
De vrouwen van SC Heerenveen hebben vrijdagavond met 2-1 gewonnen van PSV. Het was voor de vrouwen de eerste wedstrijd van de competitie.
Na ruim 25 minuten kwam Heerenveen op een 1-0 voorsprong, nadat Simone Kets de bal in het doel werkte. Direct daarna werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd door een onweersbui. Dit zorgde niet voor verwarring bij Heerenveen. Na de bui scoorden de vrouwen de 2-0. Jassina Blom schoot eerst nog op de lat, maar schoot daarna het tweede doelpunt voor Heerenveen binnen.
In de tweede helft werd het toch nog spannend toen Myrthe Moorrees de 2-1 voor PSV maakte. Ondanks dat Maly Breed één op één met de keeper verzuimde te scoren, wisten de vrouwen van SC Heerenveen toch de overwinning over de streep te trekken.