Rob Maas: We zijn oppermachtig geweest, maar helaas

23 aug 2016 - 06:16

Cambuurtrainer Rob Maas is ondanks het gelijkspel tegen De Graafschap te spreken over het voetbal van zijn ploeg. Cambuur speelde met 1-1 gelijk, maar was duidelijk de betere ploeg. "We zijn oppermachtig geweest. Sowieso de eerste helft, waarin we niks weggeven", sa seit Maas. Het enige dat ontbreekt zijn mear doelpunten, net als in de wedstrijden tegen Dordrecht en Jong PSV.

Enthousiaste supporters

Net alleen Maas was tevreden over het spel van zijn spelers. Ook de Cambuursupporters waren enthousiast, zo merkt Maas op: "De mensen hebben spektakel gezien. Ze gaan erachter staan. We hebben aanvallend voetbal gespeeld, de tegenstander constant op hun eigen helft gehouden. En daar ben ik heel tevreden mee."

Uitblinker

Uitblinker aan de kant van Cambuur was aanvaller Raymond Gyasi. Hij speelde een sterke wedstrijd, maar baalde dat dit net beloond werd met de winst. Cambuur kreeg veel kansen die maar niet omgezet werden in doelpunten. "We doen onszelf tekort. Deze kansen moeten erin", seit Gyasi. Toch is hij tevreden over het spel van zijn team en van hemzelf. Hij wil deze goede vorm meenemen naar de volgende wedstrijd. 

Aanstaande vrijdag speelt SC Cambuur de uitwedstrijd tegen Helmond Sport.

Trefwoorden: 
voetbal SC Cambuur Rob Maas
(Advertentie)
(Advertentie)