SC Cambuur pakt zwaarbevochten overwinning op Dordrecht

SC Cambuur heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht met 1-0 gewonnen. De ploeg van trainer Rob Maas was in de eerste helft al veel sterker dan de gastheren, die al snel met tien man verder moesten. Toch scoorden de Leeuwarden niet. In de negende minuut was Cambuur dichtbij, maar de vrije trap van Gouriye werd door de keeper toch nog uit het doel gehaald.
In de tweede helft zette Cambuur flink aan en kreeg de ploeg een aantal grote kansen. In de 74ste minuut betaalde het betere spel van de bezoekers dan eindelijk uit, toen Van der Streek de openingstreffer maakte. De laatste fase van de wedstrijd was nog erg spannend. Dordrecht kreeg kansen op de gelijkmaker, maar het bleef uiteindelijk bij een overwinning voor Cambuur.