Damesteams ONT Opeinde en VV Rottevalle bundelen krachten

15 aug 2016 - 07:39
Fuotbal - Foto: Omrop Fryslân

De damesteams van de voetbalverenigingen ONT in Opeinde en VV Rottevalle gaan het komende seizoen de krachten bundelen. De besturen van beide clubs hebben dit besloten in samenwerking met de vrouwen. De ploeg van Rottevalle is te klein om een volledige bezetting te hebben en ONT heeft te weinig voetbalsters voor twee teams.

Het samenwerkingsteam krijgt de naam ST (samenwerkingsteam) ONT/Rottevalle en komt uit in de vierde klasse. De trainingen en de thuiswedstrijden worden verdeeld over de velden van beide clubs.

De beide besturen zijn tevreden met deze oplossing. "Wij hoeven onze dames niet los te laten en kunnen ze op deze manier het voetbalplezier blijven bieden", sa seit foarsitter Anton de Jong van VV Rottevalle. ONT-foarsitter Jeen Visser merkt op: “Deze vorm van samenwerking past uitstekend binnen de strategie, visie en aanpak van ONT. Voor ons als bestuur telt vooral dat wij het optimale willen bereiken voor en mét onze leden. Onze dames zijn daarom ook nauw betrokken geweest bij het tot stand komen van de samenwerking.”

(Advertentie)
(Advertentie)