Voorspel winnaar van het Skûtsjesilen en win de Skûtsjepool

25 jul 2016 - 15:09
Skûtsjesilen - Foto: ANP

Wordt het de Sneker Pan, het Lemster Skûtsje of toch een ander skûtsje dat wint? Weet jij te voorspellen wie de winnaar van alle skûtsjedagen wordt? Meld je aan voor de skûtsjepool en maak het skûtsjesilen nog spannender! In de weken van de SKS en de IFKS kun je weer elke dag de nummers 1, 2 en 3 van de wedstrijd voorspellen en daarmee een uniek Simmer yn Fryslân luchtbed winnen.

Vul elke dag van de SKS en de IFKS de Skûtsjepool in en wie weet win je ook nog de Skûtsjepool-hoofdprijs: een skûtsjesyl-arrangement voor vier personen. Het invullen kan alleen via de site, tot het 10-minutenschot valt. Als de start wordt uitgesteld, heb je dus ook meer tijd om in te sturen. Na het startschot kun je de voorspelling invullen voor de volgende wedstrijd.

Wie de juiste winnaar voorspelt, krijgt 4 punten. De nummer twee is goed voor 2 punten, de nummer 3 voor 1 punt.Voor elke goede voorspelling in de top drie krijg je ook 1 punt. Bij een gelijke eindstand wint degene die de voorspelling het eerste inzond. De officiële uitslag van de SKS en IFKS wordt aangehouden, dus na de verwerking van mogelijke protesten. Als de wedstrijd niet doorgaat, zijn er geen punten te verdienen en is er ook geen dagwinnaar. Klik hjir om de Skûtsjepool in te vullen!

Alles over het skûtsjesilen is te volgen op de Simmer yn Fryslân-side. Bekijk ook onze skippersportretten.

(Advertentie)
(Advertentie)