FB Oranjewoud wordt nieuwe aandeelhoulder Royal Jongbloed

11 jul 2016 - 17:03
Herman Jongbloed, direkteur Lenard Wolters fan Royal Jongbloed en foarsitter Jan de Vries fan Landgoed Oranjewoud Participaties B.V.

Grafisch bedrijf en uitgeverij Royal Jongbloed uit Heerenveen heeft een nieuwe aandeelhouder: Landgoed Oranjewoud Participaties BV. Dit is een dochteronderneming van FB Oranjewoud, een participatiemaatschappij die tot doel heeft het economisch klimaat en vooral de werkgelegenheid te bevorderen.

FB Oranjewoud investeert niet alleen geld in Jongbloed, het stelt ook zijn netwerk en kennis beschikbaar, zodat de drukkerij daarvan kan profiteren.

Royal Jongbloed richt zich op de christelijke markt. Het bedrijf is blij met de nieuwe aandeelhouder. "Met deze bijdragen kunnen we nog sterker inzetten op onze unieke combinatie van drukken, binden en uitgeven en onze concurrentiepositie zowel nationaal als internationaal versterken. Daarbij willen wij onze naam ook verbinden aan duurzame/missionaire projecten en landen waar de bijbel nog niet in het bezit is van de gewone man of vrouw", zegt Lenard Wolters, algemeen directeur van Royal Jongbloed.

(Advertentie)
(Advertentie)