Jongeman raakt bewusteloos op Noordkade Drachten

19 jun 2016 - 08:50

Een minderjarige jongen is in de vroege zondagochtend bewusteloos geraakt op de Noordkade in Drachten. De politie heeft de namen van de betrokken en getuigen opgeschreven, maar het was niet direct duidelijk wat er precies was voorgevallen. Volgens omstanders zou de man geslagen zijn, maar wat er exact gebeurd is, was nog onduidelijk.

De hulpdiensten en ook de traumahelikopter werden ingeschakeld. De jongen is gestabiliseerd op de plaats waar hij bewusteloos raakte en vervolgens is hij naar het ziekenhuis gebracht.

Politie-onderzoek heeft zondag uitgewezen dat de jongen waarschijnlijk niet mishandeld is, maar zelf niet goed is geworden. De jongen zal waarschijnlijk ook geen aangifte doen. Er was, vlak voordat de jongen niet goed werd, ruzie tussen een groep jongeren op de Noordkade. Daardoor dachten omstanders en de politie dat het om een mishandeling ging. Die berichtgeving is zondag in de loop van de dag aangepast, nadat er overleg mogelijk was met de jongen en zijn familie. De jongen was in eerste instantie niet aanspreekbaar, zo laat de politie weten.

Trefwoorden: 
bewusteloos Noordkade Drachten
(Advertentie)
(Advertentie)