Faber Audiovisuals wint opnieuw een prijs

02 jun 2016 - 18:14

Faber Audiovisuals uit St. Annaparochie heeft opnieuw een prijs gewonnen. Deze keer is het de Nationale Business Succes Award in de categorie audiovisuele apparatuur. Het bedrijf won onlangs ook al de Dutch Live Entertainment Production Award.

Faber verzorgt geluid en beeld bij grote concerten, beurzen en evenementen. Het bedrijf is in korte tijd snel gegroeid. Na het winnen van deze award maakt Faber kans op de grootste televisie-ondernemersprijs van Nederland. De Business Succes Award heeft een eigen wekelijks televisieprogramma op RTL7. Daar is Faber binnenkort in te zien.

"Het is bijzonder mooi te zien dat verschillende vakjury's herkennen dat de werkwijze en het daaruit voortvloeiende succes voor ons bedrijf best bijzonder zijn. In relatief korte tijd is het bedrijf enorm gegroeid. Dat is een teamprestatie waar we erg trots op zijn. Dat dit niet alleen wordt beloond met het vertrouwen dat grote prestigieuze klanten in ons stellen, maar ook nog eens met verschillende awards, is een fantastische waardering voor al onze medewerkers. Het continue streven naar 100% klanttevredenheid, het leveren van de beste kwaliteit en het werken met de nieuwste technologieën zit bij ons allemaal in het bloed. Ik hoop nog heel lang fantastische dingen te kunnen realiseren met dit geweldige team", aldus CEO Cees Jan Faber.

(Advertentie)
(Advertentie)