SC Cambuur maakt zich op voor cruciale wedstrijd

20 apr 2016 - 15:49

SC Cambuur maakt zich drie wedstrijden voor het einde van de competitie op voor de cruciale wedstrijd tegen Willem II, die donderdag op het programma staat. De Tilburgers staan maar twee plaatsen hoger dan Cambuur in de eredivisie en met het oog op concurrent voor lijfsbehoud De Graafschap moeten de Leeuwarders winnen om degradatie te voorkomen.

Het gat met concurrent De Graafschap is nog steeds maar twee punten. De 'Superboeren' spelen woensdagavond al, tegen FC Utrecht.

Opstelling

Furdjel Narsingh is een twijfelgeval, hij heeft nog last van zijn enkel, verder is de selectie fit. Aanvoerder Erik Bakker komt terug na een schorsing, hij lijkt in de basis te beginnen.

Willem II verloor afgelopen weekeinde van ADO Den Haag en daardoor zijn de Tilburgers gezakt naar de 16e plek in de eredivisie, een plaats die nacompetitie betekent. Eerder dit seizoen werd het 3-0 voor Willem II. Oud-Cambuurspeler Bartholomew Ogbeche speelt niet mee bij de 'Tricolores', de aanvaller is al een tijd geblesseerd aan zijn schouder.

Lachman en Byrne staan beiden op scherp met vier keer geel. Marcel Keizer overweegt niet om de beide spelers opdracht te geven een kaart te pakken zodat ze de laatste, en mogelijk beslissende competitiewedstrijd tegen Excelsior in elk geval inzetbaar zijn.

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal degradatie
(Advertentie)
(Advertentie)