Marzo: "Heerenveen voelt als thuis"

01 apr 2016 - 15:31

Stefano Marzo heeft er niet lang over hoeven nadenken of hij zijn contract ging verlengen. Gisteren heeft de Heerenveenspeler zijn contract met twee jaar verlengd. De Belg heeft het goed naar zijn zin bij Heerenveen. "Heerenveen voelt als thuis. Ik kan goed met de andere spelers en voel me hier lekker. Ik hoop de komende twee jaar me hier nog verder te ontwikkelen."

De Belg speelt voornamelijk als rechtsback. Al speelt hij de laatste tijd ook als verdedigende middenvelder. Marzo kwam in 2013 naar Heerenveen, toen Beerschot failliet ging. Hij speelde 74 wedstrijden.

Pelé van Anholt

Pelé van Anholt zijn contract wordt niet verlengd. Heerenveen kon zijn optie lichten, maar koos ervoor dat niet te doen. Daardoor kan Van Anholt de club nu transfervrij verlaten. "Ik denk dat de club ook wel door had dat ik toe was aan wat anders. Dus het kwam voor mij niet als een verrassing. Ik vind het alleen jammer dat de club nu niks aan mij kan verdienen. Ik heb hier vanaf mijn elfde gespeeld, maar het is denk ik wel goed om nu eens wat anders te proberen."

Buitenland

Van Anholt sluit een club in het buitenland niet uit. "Twee jaar geleden had ik gezegd dat ik nog in Nederland wil blijven. Ik ben nu 24 en sta er wel anders in. Engeland of Duitsland lijken me mooie competities. Ook de tweede divisies zijn interessant."

(Advertentie)
(Advertentie)