Marcel Keizer: "Cambuur móet winnen"

01 apr 2016 - 13:56

"We moeten winnen van De Graafschap, dan hebben we het zelf weer in de hand". Dat zegt Cambuur trainer Marcel Keizer vrijdag na de laatst training van Cambuur. "Het is niet gebruikelijk om dat te zeggen, maar ik doe het wel" zegt Keizer. Het toont het belang van de wedstrijd zaterdag in Doetinchem tegen De Graafschap. Cambuur staat een punt achter De Graafschap en laat bij winst de laatste plek weer aan de Doetinchemmers. Cambuur heeft een volledig fitte selectie, die de afgelopen week getraind heeft op het "gewone" veld van VV Leeuwarden.

Ook de spelers beseffen wat er op het spel staat. Trainer Keizer en spits Martijn Barto zijn nog in gesprek gegaan met de supporters die een spandoek hadden opgehangen met de tekst: "Vechten voor je club". Het lijkt er op dat Cambuur weer met drie spitsen gaat spelen, dus weer in een 4-3-3 formatie. Jack Byrne leek geblesseerd te raken op de training, maar volgens Marcel Keizer valt het tegen en kan de Ier gewoon spelen.

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Nienhuis; Peersman, Van der Laan, Lachman, Mac-Intosh; Byrne, Bakker, Van de Streek; Narsingh, Barto, Hoefdraad.

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal Leeuwarden
(Advertentie)
(Advertentie)