Zaalvoetbalvrouwen Drachtster Boys winnen van Reiger Boys

De fuotbalfroulju fan Drachtster Boys © DitisRoden.nl
De zaalvoetbalvrouwen van Drachtster Boys hebben vrijdagavond met 4-2 gewonnen van de vrouwen van Reiger Boys. Het was een belangrijke overwinning in de strijd om play-off plekken. Drachtster Boys stond vierde, Reiger Boys tweede. Drachtster Boys kwam meteen op voorsprong. Debutante Bernou Hylkema scoorde de 1-0. Daarna kreeg Reiger Boys wel kansen, maar het was Vera Veelers die de 2-0 maakte. Reiger Boys maakte nog wel 2-1 uit een corner, maar Sanne Bijlstra zette direct daarna de 3-1 op het scorebord.
Vlak voor rust kwam Reiger Boys opnieuw terug, met een vrije trap maakte de ploeg de 3-2. Na rust kregen beide ploegen kansen, maar pas vlak voor het einde scoorde Shannon Viet de 4-2. Door de overwinning stijgt Drachtster Boys nu naar de tweede plek in de competitie.