Slachtoffer van val uit uitkijktoren niet blij met verkoop

30 des 2015 - 11:15

De ouders van de 15-jarige Michelle de Wit, die in juli uit een uitkijktoren bij Joure viel, verwijten de gemeente De Fryske Marren dat de toren ondertussen is verkocht en is weggehaald. Het meisje raakte door de val ernstig gewond en is nog steeds niet helemaal beter en moet opnieuw worden geopereerd. De oorzaak is nog steeds niet duidelijk.

Het kan volgens de ouders zo zijn dat platen boven in de toren los zijn gemaakt en dat dat de val heeft veroorzaakt. Door de verkoop van de toren is dat echter niet meer te bewijzen. Andere partijen hebben het echter over een constructiefout.

Nieuwe opleiding

Michelle weet niets veel meer van de val: "Ik weet nog dat ik op de grond lag en in het ziekenhuis, maar verder ben ik veel kwijtgeraakt." Het meisje moest door het ongeluk van opleiding veranderen omdat ze niet veel kracht meer in de armen had. "Ik kon mijn opleiding niet afmaken en dat vond ik wel jammer, want ik wilde graag verder met Uiterlijke Verzorging", zo zegt ze. Ze is uit nood overgestapt op Handel & Administratie.

Trefwoorden: 
slachtoffer uitkijktoren Joure
(Advertentie)
(Advertentie)