Ploeg Ireen Wüst heeft nieuwe hoofdsponsor

24 des 2015 - 09:39

Schaatster Ireen Wüst heeft een geldschieter gevonden voor haar nieuwe ploeg. Het bedrijf Justlease.nl is vanaf het aanstaande NK afstanden de hoofdsponsor. Wüst richtte in april haar eigen schaatsploeg op, maar begon zonder hoofdsponsor.

Aan de zoektocht is nu dus een eind gekomen. Justlease.nl blijft vooralsnog de hoofdsponsor tot en met het einde van dit seizoen. Een langere verbintenis tot en met de Winterspelen van 2018 van Pyeonchang ligt voor de hand.

Directeur Rogier van Ewijk zegt dat het niet de inentie is van het bedrijf om er na dit seizoen alweer uit te stappen. Justleas.nl richt zich op de particuliere markt voor lease-auto's.

NK afstanden 

Wüst pakt zondag bij het NK afstanden in Thialf de competitie weer op. Eerder dit seizoen slaagde ze er niet in om haar te plaatsen voor de eerste vier wereldbekers van dit seizoen. 

Antoinette de Jong

Ook Antoinette de Jong uit Rottum rijdt bij Team4Gold. "Het is hartstikke fijn dat er een sponsor is. Dat geeft rust." De Jong neemt het goede gevoel over de nieuwe sponsor mee naar het NK afstanden, dat zondag begint. 

(advertinsje)