Politie zoekt omstanders die tweetal uit auto redde

13 des 2015 - 11:58

font-family:">De persoon die zaterdagavond om het leven kwam bij een ongeluk op de A32 bij Oldeholtwolde, is een 79-jarige man uit Heerenveen. Hij zat met zijn vrouw in de auto. Die kwam stil te staan op de snelweg, waarschijnlijk door kortsluiting. Een andere auto met twee inzittenden klapte op het voertuig van het slachtoffer.

font-family:">Beide auto's vlogen in brand. De inzittenden wisten met behulp van anderen uit hun auto’s te komen. De 79-jarige man werd door omstanders bevrijd. Er is nog geprobeerd de man te reanimeren, maar dit hielp niet meer.

Botbreuk

Eén van de inzittenden van de andere auto moest naar het ziekenhuis, waarschijnlijk met een botbreuk. De vrouw van het slachtoffer en de andere inzittenden raakten niet gewond.

Slachtofferhulp voor omstanders

De politie is nog op zoek naar mensen die de inzittenden van de twee auto’s hebben geholpen. Omstanders hebben de betrokkenen uit hun voertuigen gehaald. De politie wil vooral in contact komen met de mensen die de 79-jarige man uit Heerenveen uit zijn auto hebben bevrijd.

Deze mensen die hebben geholpen krijgen slachtofferhulp aangeboden als dit nodig is. Ook kunnen ze mogelijk nog wat vertellen over de toedracht van het ongeluk.

Trefwoorden: 
ongeluk A32 slachtofferhulp
(Advertentie)
(Advertentie)