Cambuuraanvoerder Overgoor: "Schandalig begin"

28 nov 2015 - 11:56

"Wat is dit klote. We beginnnen schandalig aan de wedstrijd." Cambuuraanvoerder Sjoerd Overgoor is behoorlijk teleurgesteld na het verlies tegen De Graafschap van vrijdagavond. De Leeuwarders gingen in eigen huis met 3-2 onderuit tegen de hekkensluiter van de eredivisie. Daardoor is het verschil tussen Cambuur en De Graafschap nog maar twee punten. 

"Ik ben niet vaak zo teleurgesteld als nu", zegt ook Erik Bakker. "We roepen het weer over onszelf af. We geven de goals veel te makkelijk weg en daardoor loop je direct achter de feiten aan."

Al na goed een half uur stond Cambuur 2-0 achter. "Een dramatisch eerste deel van de wedstrijd", geeft trainer Henk de Jong toe. "Verdedigend ging het heel moeizaam bij ons." Volgens Overgoor leek het wel alsof Cambuur niet bij de les was. Een verklaring hebben zowel de trainer als de spelers niet. De Jong: "Het leek gewoon nergens op. Ik snap ook heel goed dat het publiek ons uitfluit in de eerste helft. Ik wil ze wel bedanken dat ze de tweede helft toch weer achter ons gingen staan. Dat is mooi."

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(advertinsje)
(advertinsje)