Opstellingen Heerenveen en Cambuur: Ogbeche ontbreekt

01 nov 2015 - 13:42
Bartholomew Ogbeche makke de 2-0 foar Cambuur - Foto: awfoto.nl

Cambuur-spits Bartolomew Ogbeche ontbreekt zondag in de derby tegen SC Heerenveen. Het was lang onzeker of de spits kon meespelen, omdat hij geblesseerd is aan zijn knie. Ogbeche wordt vervangen door Sander van der Streek. Ook Martijn van der Laan staat niet in de basis. Hij zit wel op de bank, Ogbeche niet. Dammers komt terug van een schorsing en staat weer in de basis.

Ook SC Heerenveen heeft gewisseld in de spits. Door de rode kaart van Henk Veerman tegen Helmond Sport is hij geschorst. Mitchell Te Vrede neemt zijn plaats in. Verder heeft verdediger Lucas Bijker een basisplaats gekregen tegen zijn oude club. Simon Thern zit op de bank. Op zijn plaats speelt Cavlan. Van den Berg staat opnieuw achterin, waardoor Bijker linksback is.

Opstelling SC Heerenveen: Mulder; van Anholt, Otigba, van den Berg, Bijker; St. Juste, Thorsby, Cavlan; Slagveer, Te Vrede, Larsson.

Opstelling SC Cambuur: Nienhuis; Anderson, Mac-Intosh, Dammers, Peersman; Overgoor, Monteiro, Bakker; Narsingh, van de Streek, Rosheuvel.

(Advertentie)
(Advertentie)