Lodeweges blijft geheimzinnig over opstelling tegen NAC

21 sep 2015 - 14:17

Trainer Dwight Lodeweges wil niets zeggen over de opstelling van dinsdagavond tegen NAC Breda. Daar waar de Heerenveentrainer normaal gesproken er wel iets over kwijt wil, zegt hij nu niets over de bekerwedstrijd: "We hoeven de tegenstander niet wijzer te maken."

Toch is de verwachting dat Lodeweges met dezelfde elf speelt als in de tweede helft tegen NEC. Dus met Otigba en Kada in de basis en Cavlan en Veerman op de bank.

Bij Heerenveen zijn nog altijd dezelfde spelers geblesseerd: Mitchell te Vrede heeft last van zijn enkel, maar traint deze week wel weer mee. Ook Namli, Zahovic, Buijs en Van Aken zijn op de weg terug.

Vermoedelijke opstelling: Mulder, Van Anholt, Otigba, St Juste, Bijker, Van den Boomen, Thern, Van den Berg, Kada, Slagveer en Larsson.

Heerenveen speelt dinsdagavond om 18:30 in Breda tegen NAC. Die ploeg degradeerde afgelopen seizoen naar de Jupiler League. Bij NAC spelen oud-Heerenveenspelers Joeri de Kamps, Micheal Dingsdag en keeper Andries Noppert. Op goal staat nog altijd Jelle ten Rouwelaar uit Joure. De wedstrijd is live te volgen bij ons op de radio.

Trefwoorden: 
voetbal SC Heerenveen
(advertinsje)