Te Vrede nog geblesseerd; Veerman weer in de spits

17 sep 2015 - 15:07

Mitchell te Vrede is nog niet fit genoeg om vrijdagavond mee te doen in de wedstrijd tegen NEC. De spits heeft een dikke enkele en zal nu per wedstrijd bekijken of hij mee kan doen. Zijn vervanger is ook nu weer Henk Veerman.

Verder begint trainer Dwight Lodeweges weer met dezelfde elf spelers als afgelopen week tegen FC Groningen. Ook Lucas Bijker begint weer centraal achterin, Kenneth Otigba zit op de bank.

Afgelopen week verloor Heerenveen met 3-1 van FC Groningen. In de tweede helft kwam Otigba in het veld. Bijker schoof hierdoor op naar de linksbackpositie, Caner Cavlan werd gewisseld. Het spel werd er wel beter van, maar Lodeweges kiest er opnieuw voor om met dezelfde elf te beginnen.

Tijdens de persconferentie van donderdagmiddag werd nog geopperd dat Slagveer in der spits kan spelen, en Tarik Kada op rechts. Lodeweges leek daar niet negatief tegenover te staan, maar kiest er toch weer voor om Veerman in de spits te zetten.

De wedstrijd NEC-Heerenveen is vrijdagavond 20.00 uur en wordt live uitgezonden bij Omrop Fryslân op de radio.

Vermoedelijke opstelling: Mulder, Van Anholt, St Juste, Bijker, Cavlan, Van den Boomen, Thern, Van den Berg, Slagveer, Veerman en Larsson.

Trefwoorden: 
voetbal SC Heerenveen
(advertinsje)