Regen grote spelbreker bij evenementen in Fryslân

04 sep 2015 - 12:06

Veel evenementen en voorstellingen gaan dit weekend vanwege het slechte weer niet door. Tryater schrapt de voorstelling Holes die voor vrijdagavond op het programma stond. Op 10 september zal de voorstelling worden ingehaald. Tryater neemt contact op met mensen die een kaartje hebben gekocht.

Ook de Tractorpulling op het Fuel Power Event in Tzum ging vrijdag niet door. De zwaarste klassen, de zogenaamde Grand National, kunnen morgen ook niet meedoen aan de wedstrijd. Een grote teleurstelling voor de organisatie, omdat ze hier het hele jaar naar toe hebben gewerkt.

Het 2015 festival in IJlst heeft vier waterpompen ingezet om het veld droog te houden. Ook worden de podia verplaatst zodat ze geen last hebben van het water.

De organisatie van het festival Into The Great Wide Open op Vlieland heeft extra overkappingen laten maken boven de tenten. Zo blijven de bezoekers droog. Ook houden ze in verband met de harde wind extra toezicht op het podium in de duinen.

De organisatie van de Admiraliteitsdagen in Dokkum zegt geen last te krijgen van het slechte weer omdat ze de Zeil dit jaar compleet overdekt hebben gemaakt. Ze gaan ervan uit dat de bezoekers van het evenement zelf rekening houden met de weersverwachting en zich erop kleding of een paraplu meenemen.

Trefwoorden: 
slecht weer regen evenementen
(Advertentie)
(Advertentie)