Komende week besluit over toekomst SC Heerenveen

02 sep 2015 - 10:37

Het stichtingsbestuur van SC Heerenveen besluit komende week over de toekomst van de club. Dat zegt voorzitter Anne Hettinga. Het bestuur is dinsdagmiddag met alle tien leden bij elkaar geweest om te praten over het functioneren van de dagelijkse leiding van Heerenveen.

Sinds twee jaar bestaat de leiding uit zeven mensen die het 'one-tier-board' heet. Jelko van der Wiel is hiervan de voorzitter. Het stichtingsbestuur vindt dat deze werkwijze geëvalueerd moet worden. Jos Vaessen en Lense Koopmans hebben hier een rapport over geschreven.

Dit rapport is dinsdag door het bestuur besproken. Zowel Van der Wiel als Anne Hettinga wil niets over de inhoud zeggen.

Jelko van der Wiel zegt dat hij op de hoogte is van het rapport, maar weet niets van de inhoud. "Ik zal dat nog weleens horen," zo laat hij weten. "Verder kan en wil ik er ook niet al te veel over zeggen. We zijn hier hard aan het werk bij de club en we horen wel wat het stichtingsbestuur wil."

Anne Hettinga zegt het volgende: "Wij beslissen komende week of wij naar buiten komen met onze beslissing. Welke kant dat op gaat? Dan ga ik suggereren en dat heeft niet zoveel zin."

(advertinsje)