Mogelijk blessureleed voor Heerenveen tegen PEC Zwolle

28 aug 2015 - 15:36

Het is nog niet zeker of SC Heerenveen in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle zaterdagochtend kan beschikken over Mitchel te Vrede. De spits raakte in de thuiswedstrijd tegen PSV afgelopen weekend geblesseerd aan zijn lies. Te Vrede heeft donderdag weer meegetraind, maar of hij fit genoeg is, dat is nog afwachten zo zegt trainer Dwight Lodeweges na afloop van de laatste training.

Ook verdediger Jerry St. Juste is niet fit, hij heeft last van migraine gehad en kon de afgelopen dagen niet trainen. Veerman en Otigba zullen de logische vervangers zijn. Younes Namli heeft nog steeds last van een blessure aan zijn buik en is daarom ook niet inzetbaar.

PEC Zwolle is de nummer drie van de Eredivisie met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden. Heerenveen is de nummer acht met vijf punten. Vorig seizoen werd er met 4-0 gewonnen van de Zwollenaren.

Mogelijke opstelling Heerenveen: Mulder; Van Anholt, St. Juste (Otigba), Bijker, Cavlan; Van den Berg, Van den Boomen, Thern; Slagveer, Te Vrede (Veerman), Larsson.

(advertinsje)