Omrop TIP: het Omrop Fryslân 'Hurdfytskafee' en de profronde

26 jul 2015 - 10:38

Het is een dag na de Pieter Weening Classic, twee dagen voor de Profronde van Surhuisterveen en in Parijs wordt de laatste etappe in de Tour de France gereden, die dit jaar in Nederland van start ging. Daarom opent Omrop Fryslân zondagmiddag een eigen 'Hurdfytskafee'. Een radiouitzending die volledig in het teken staat van wielrennen, live vanuit een tent in het centrum van Surhuisterveen. In het 'Hurdfytskafee' wordt van 13.00 tot 18 uur met een groot aantal prominente Friezen en sportliefhebbers gekeken naar alle wielrenhoogtepunten.

Tegelijk is dat het moment dat Johan Terpstra zijn debuut maakt als radiopresentator van Omrop Fryslân op zondagmiddag. Verslaggever Andries Bakker houdt interviews op diverse locaties. De muziek wordt compleet afgestemd op fietsen en Frankrijk. Publiek is van harte welkom om bij de uitzending aanwezig te zijn. Wie niet kan komen, kan ook afstemmen op Omrop Live.

Profronde van Surhuisterveen: live bij Omrop Fryslân
Omrop Fryslân heeft op dinsdag 28 juli ook uitgebreid aandacht voor de Profronde van Surhuisterveen. 's Middags doet Koos Wieling op de radio verslag van het 'criterium voor vrouwen' en het 'criterium voor elite en beloften'. De strijd tussen de beroepswielrenners wordt vanaf 19.00 uur live uitgezonden. Vanaf de start tot en met de prijsuitreiking, het is allemaal te volgen op televisie, radio internet en de Omrop-app.

(advertinsje)