Omrop TIP: skûtsjesilen live op tv, radio en internet

20 jul 2015 - 11:46
Skûtsjesilen - Foto: Henk Bootsma

Het skûtsjesilen is weer begonnen. Maandag wordt de tweede wedstrijd van de SKS gezeild op de Veenhoop. Omrop Fryslân doet, net als elke dag, de hele middag live verslag van het zeilen. Op de radio in het programma Simmer yn Fryslân worden de skûtsjes op de voet gevolgd door verslaggevers Gjalt de Jong en Geartsje de Vries. Ook is er elke dag op de radio rond 18.00 uur een skûtsjecolumn van Hilda Talsma, schrijfster en bemanningslid in de IFKS.

Op televisie zijn de hele middag beelden te zien van de wedstrijd. Ook online is het zeilen te volgen, op website en op de apps. Kijk daarvoor in het menu van de app bij live TV. Of volg de skûtsjes aan de waterkant met het commentaar van onze verslaggevers via de live radiostream in de app.

Natuurlijk is er 's avonds een uitgebreide analyse en een samenvatting van de wedstrijd te zien in het Skûtsjesjournaal. Het Skûtsjesjournaal is de hele avond te zien na Hjoed en is online terug te kijken op simmerynfryslan.nl. Daar is ook de volledige uitslag, het klassement en de skûtsjepool te vinden.

Onze verslaggevers bij het skûtsjesilen doen ook verslag op Instagram met foto's van het zeilen. Op de Batavier, het schip waar de mobiele studio van Omrop Fryslân op staat, is een webcam geïnstalleerd met een overzicht vanaf de waterkant.

Trefwoorden: 
skûtsjesilen tip Omrop Tip
(Advertentie)
(Advertentie)