Dodelijk slachtoffer Stiens is man uit Mildam

12 jul 2015 - 10:21
Foto: Kappers Media

De man die zaterdagmiddag omgekomen is bij een ongeluk op de Middelseewei in Stiens is een 63-jarige inwoner van Mildam. Zijn 60-jarige vrouw raakte bij het ongeluk zwaargewond en is naar het ziekenhuis in Leeuwarden gebracht. Over haar huidige toestand is niets bekend.

De auto van het echtpaar kwam in botsing met een touringcar. Die bracht een groep kinderen terug naar Duitsland na een vakantie op Ameland. De chauffeur (68) van de bus is meegenomen door de politie. De kinderen zijn overgestapt in andere bussen van het gezelschap, die achter de getroffen bus reden.

Toen de auto in de brand gevlogen was, hebben omstanders de vrouw eruit gehaald. Een passerende huisarts heeft eerste hulp verleend. Vanwege de hitte lukte het niet de man uit de auto te helpen. Toen de hulpdiensten aankwamen was hij al overleden.

De politie is nog bezig met het onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk. Op de weg heeft sporenonderzoek plaatsgevonden en er is met getuigen gepraat. De buschauffeur moet nog worden gehoord.

Trefwoorden: 
Stiens ongeluk Middelseewei
(Advertentie)
(Advertentie)