Mobiele Omropwebsite vernieuwd

07 Mei 2014 - 17:26
Responsive website Omrop Fryslân - Foto: Omrop Fryslân

De mobiele website van Omrop Fryslân is vernieuwd. De site is vanaf nu beschikbaar voor alle mobiele apparaten. De nieuwe vormgeving van de website van Omrop Fryslân die vorig jaar is gelanceerd, is daarmee nu ook beschikbaar voor alle mobiele apparaten.

De mobiele site van Omrop Fryslân is 'responsive' gemaakt, dat betekent dat de site nu op alle apparaten goed te lezen is. De site past zich automatisch aan, aan de grootte van het scherm van het apparaat.

Steeds meer mensen kijken op de site van Omrop Fryslân via een mobiel apparaat en ook de apps worden steeds populairder. Vooral bij mensen met een apparaat waar nog geen Omrop Fryslân app voor beschikbaar is, is de mobiele site populair. Zo’n 33% van alle mensen die per maand op de website van Omrop Fryslân kijken, doet dat via een mobiel apparaat.

Op de website van Omrop Fryslân hebben mensen de mogelijkheid om reacties te geven op nieuwsberichten. Die mogelijkheid is nu ook beschikbaar op de mobiele site en de apps. Omrop Fryslân wil op internet en social media steeds meer interactie met het publiek krijgen. De Omrop blijft continue investeren in de internetsite, nieuwe media en mobiele applicaties. Zo is bijvoorbeeld kortgeleden nog een nieuwe app voor Windows-telefoons en -tablets gelanceerd.

(advertinsje)
(advertinsje)