Nog veel vragen over Sionsberg

19 jan 2012 - 16:30

De inspectie voor de gezondheidszorg heeft nog veel vragen over het toekomstplan van De Sionsberg in Dokkum. Het ziekenhuis heeft daarom nog bijna een week extra nodig voordat het plan aan het personeel kan worden gepresenteerd.

De Sionsberg wilde donderdag het personeel inlichten over het definitieve plan voor de sluiting van vier afdelingen, waaronder acute help, verloskunde en cardiologie. Het plan is al met zorgverzekeraar De Friesland besproken. De leiding van De Sionsberg was donderdag bij de inspectie in Utrecht.

De ynspeksje foar de sûnenssoarch hat noch in soad fragen by it takomstplan fan sikehûs De Sionsberg yn Dokkum. It sikehûs hat dêrom noch hast in wike ekstra nedich foardat it plan oan it personiel presintearre wurde kin.

De Sionsberg woe oars tongersdei it personiel ynljochtsje oer it definitive plan foar it sluten fan fjouwer ôfdielings wêrûnder de akute help, ferloskunde en kardiology. Earder waard it plan ek mei soarchfersekerder De Friesland bepraat. De lieding fan De Sionsberg wie tongersdei by de ynspeksje yn Utrecht.

Trefwoorden: 
De Sionsberg
(Advertentie)
(Advertentie)