Maandag nieuwe website Omrop

05 jun 2013 - 14:19

Op maandag 10 juni gaat de nieuwe website van Omrop Fryslân de lucht in. Met deze site gaat de Omrop mee met de nieuwe trends op het web. De site is gemoderniseerd en heeft een nieuw jasje gekregen. De zoekfuncties zijn flink verbeterd. Programma's en nieuwsberichten zijn voortaan veel makkelijker terug te vinden. Zo kan er gefilterd worden op datum en op categorie. Video’s hebben een prominentere plek gekregen en er is een betere integratie met social media zoals Twitter. Ook is er een Amber Alert functie ingebouwd.

Bij een vermissing krijgen bezoekers van de site een korte pop-up van een aantal seconden met informatie over de vermiste persoon.

De internetsite van Omrop Fryslân trekt elke maand zo’n 600.000 bezoekers. Mobiel bezoek niet meegerekend. De best bekeken pagina’s zijn: het nieuws, uitzending gemist, het weerbericht van Piet Paulusma en de toegangssite voor Omroplive.nl. De nieuwe website wordt nog verder ontwikkeld om continu in te blijven spelen op trends op het gebied van nieuwe media. Ook de komende jaren blijft Omrop Fryslân investeren in de website en nieuwe media.

Trefwoorden: 
Omrop Fryslân website
(advertinsje)
(advertinsje)