Vader mishandelt jonge baby

17 sep 2012 - 16:05

De politie heeft zaterdag een 32-jarige Leeuwarder aangehouden voor het zwaar mishandelen van een baby van een paar maanden. Getuigen zagen dat de man, waarschijnlijk onder invloed van drugs, heel ruw met de baby omging. De man liep slingerend over de Nieuweburen met het kind op de arm en botste bijna met de kinderwagen tegen een boom. Het kind huilde daarbij hard.

De politie zag later op het Cambuursterpad dat de man de baby aan één armpje in de lucht hield en heeft de man toen aangehouden.

De man verzette zich hevig tegen aijn aanhouding en moest door meerdere agenten in bedwang gehouden worden. Hij werd daarom in de boeien geslagen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de man de vader van de baby is. Het kindje is met de moeder naar het ziekenhuis gebracht voor een medisch onderzoek. De baby heeft geen letsel aan de mishandeling overgehouden. Moeder en kind zijn daarom weer naar huis gebracht.
De politie wil de zaak graag verder onderzoeken en zoekt daarom contact met getuigen die de man mogelijk hebben gezien met de baby op de arm.

Trefwoorden: 
mishandeling baby
(advertinsje)
(advertinsje)