Omrop TIP: Lanceerweek Fryske top 100 met speciaal carbidkanon

'De Fryske top 100 knalt deryn!' Dat is dit jaar het thema voor de hitlist van Omrop Fryslân. Om de stemperiode onder de aandacht te brengen is Omrop Fryslân de eerste week van november onderweg door de provincie.
Lanceerweek Fryske top 100 met speciaal carbidkanon:

Optredens in de hele provincie

Om de lanceerweek met alle Friezen te kunnen vieren, rijden we met de Omrop Fryslân-carbidbus de hele week naar dorpen en streden. Friese artiesten doen ook mee aan deze tour: Sytse Haima, Gaatze Bosma, Piter Wilkens, Weima & Van der Werf, Emiel Stoffers, Griet Wiersma en Marcel Smit zullen mini-optredens geven. De optredens zijn in de buitenlucht en daarmee coronaproof. Een overzicht van de plaatsen en tijden zijn te vinden op www.omropfryslan.nl/top100.

Knallen met ons carbidkanon

Speciaal voor de lanceerweek heeft Omrop Fryslân een hypermodern carbidkanon gemaakt. Publiek mag dit speciale carbidkanon afsteken als ze hun stem geven op de Fryske top 100. Kun je niet langskomen, maar wil je wel stemmen? Dat kan vanaf maandag 1 november op www.frysketop100.nl.
De Fryske top 100 lanceerweek op radio en televisie
De optredens die worden gehouden, zijn op 92.2 FM te beluisteren in onze radioprogramma's Fryslân fan 'e moarn, No derfoar!, Goeiemiddei (ook op tv) en Underweis (ook op tv). De hele week zijn de hoogtepunten van de dag diezelfde avond te bekijken op televisie, tien minuten voor het hele uur.